VR Event Medewerker (oproepkracht)

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Vacature VR Event Medewerker

Werken bij een internationale georiënteerde startup aan de volgende generatie virtual reality?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Wie zijn wij?
Wij zijn een full service vr/ar agency dat vol passie werkt aan de toekomst.
We zijn een ambitieus team met een gemiddelde leeftijd van 25 jaar. We creëren unieke concepten met slimme technische oplossingen. Onze klant en het doel staat altijd centraal. We zijn trots op elke project en hebben onder andere gewerkt voor Ford, Rituals, Adidas, Woolrich, Landal Greenparks, KPN, Tele2 en voor vele andere bedrijven. [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image media=”2640″ media_width_percent=”100″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image media=”3910″ media_width_percent=”100″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Wie ben jij?
Je bent student en flexibel inzetbaar. Met je rijbewijs scheur je het land door naar verschillende eventlocaties en bedrijven. Je hebt een vlotte babbel en stress komt niet in jouw woordenboek voor. Je kan prima zelfstandig werken maar ook binnen een event team vind je snel je plek. Je bent leergierig en leert binnen no-time de technische snufjes van VR. Je bent positief ingesteld en gaat altijd voor het allerbeste eindresultaat. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Hoe ziet een ‘’normale’’ werkdag eruit?
Van de eventmanager krijg je een eventplan met alle informatie. Je komt naar ons kantoor in Utrecht en alle hardware staat voor je klaar. Je checkt of alles compleet is en springt de auto in naar de eventlocatie. Eenmaal op locatie je in contact met de klant en zorg je ervoor dat de VR Experience goed verloopt. De dag vliegt voorbij! Vervolgens alleen nog even afbouwen en alles mag weer terug naar ons kantoor.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Hoe ziet een ‘’internationale’’ werkdag eruit?
Doordat we snel groeien weten internationale klanten ons steeds vaker te vinden. Een paar dagen voor vertrek krijg je op kantoor een briefing. We verzamelen op Schiphol en vliegen samen naar onze bestemming. De eventmanager heeft contact met de klant en met het team zorgen we ervoor dat alles wordt opgebouwd, getest en het event vlekkeloos verloop. Door deze reizen komen we op te gekke plekken en ons motto is ‘’work hard, play hard’’. [/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text text_lead=”yes”]Profiel:

 • Minimaal havo niveau
 • Je bent leergierig en flexibel inzetbaar
 • Je hebt affiniteit met events en virtual reality
 • Bij voorkeur beheersing van de Engelse taal voor events in het buitenland
 • Rijbewijs is een pré
 • Je bent representatief en klantgericht.

Wat wij bieden:

 • Kans om mee te gaan naar Internationale events binnen en buiten Europa.
 • Veel verantwoordelijkheid
 • Je werkt bij een internationale start up in een van de snelst groeiende industrieën.
 • 10 euro netto per uur
 • 0 uren contract, dus jij bepaald wanneer je werkt.
 • Wekelijkse uitbetaling , snel verdiend!
 • Mogelijkheid ons te helpen bij andere werkzaamheden op kantoor
 • VR / AR Training

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image media=”3911″ media_width_percent=”100″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Jouw reactie: Ben je enthousiast?
Solliciteer dan direct door een korte motivatie met cv te sturen naar: Daphne@vrowl.nl of bel naar 06-3461865.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.