Virtual Reality: Education

Virtual Reality content om je te helpen sneller, goedkoper en met meer plezier te leren

1. Onboarding

Breng je medewerkers in recordtijd op snelheid. Introduceer het bedrijf, de taken en de werkomgeving op een kosteneffectieve en leuke manier.

Metro

Basis verkoopvaardigheden

METRO is één van de grootste retailers ter wereld, met meer dan 150.000 werknemers wereldwijd. We hebben een mobiele VR-applicatie ontwikkeld om werknemers op een laagdrempelige, leuke en interactieve manier te onboarden. METRO merkte een grote bereidwilligheid onder medewerkers en de training is uitgerold naar meerdere landen.

BAM Group

Veiligheidsprocedures op locatie

De Koninklijke BAM Groep is één van de oudste en grootste bouwbedrijven in Nederland. We hebben een applicatie ontwikkeld waarmee werknemers in de bouw over veiligheid leren zonder naar een locatie te gaan. Werknemers vonden dit een perfecte oplossing voor hun schema’s, informatiebehoeften en aandachtsspanne.

Pringles

Gevarenherkenning

Het Pringles chips merk is eigendom van Kellog’s en heeft productielocaties over de hele wereld. Om nieuwe medewerkers te helpen hun weg te vinden in de productielijn en gevaarlijke situaties op te merken, hebben we een interactieve VR-applicatie gemaakt. De klant ontdekte dat gebruikers meer vertrouwen hebben om sneller aan het werk te gaan en proactiever zoeken naar gevaarlijke situaties.

Ready to create impact?

2. Training

Leer complexe procedures en machines op elke locatie. Verminder risico, tijd en kosten terwijl je op een duurzamere manier werkt.

Loxam:

Graafmachine simulator

Loxam verhuurt zware machines in heel Europa. We hebben een simulatie van een graafmachine gemaakt, inclusief een tutorial, real time scorebord en game elementen. Hierdoor krijgt iedereen een goede indruk van de bediening van deze machine. Uit feedback van gebruikers bleek dat het een realistische en leuke ervaring was, met veel minder risico’s.

Safeway:

Offshore simulator

Safeway biedt een eenvoudige manier om mensen van schepen naar moeilijk bereikbare locaties zoals booreilanden te transporteren met behulp van zogenaamde loopbruggen.
We hebben een VR-simulator ontwikkeld om op vrijwel elke locatie te trainen voor veel (nood)situaties. Dit bespaart enorm op de kosten die gepaard gaan met training op zee en heeft minder impact op het milieu.

Ready to create impact?

3. Visualisatie & configuratie

Gebruik virtual reality om complexe materie te visualiseren en een uniek perspectief te krijgen. Probeer eindeloze mogelijkheden en kijk welke configuratie het beste past.

Premier Tech

Sales and training

Premier Tech bouwt verpakkingsmachines. Om kopers te informeren en gebruikers te instrueren, hebben we een applicatie gemaakt die de werking van de machines laat zien. Hiermee wordt tijd en geld bespaard voor on-site instructies, terwijl het vragen vermindert en de verkoop verhoogt.
Premier Tech begon met één machine, momenteel hebben ze hun hele productlijn in VR gevisualiseerd.

Beuk Horeca

Keuken configuratie

Voor deze leverancier van producten en diensten voor de horeca hebben we een interactieve VR-configurator ontwikkeld. Met als doel om klanten een idee geven hoe hun keuken eruit zal zien, of er voldoende ruimte is en of apparatuur op de juiste plaats staat. Een waardevol hulpmiddel voor zowel de configuratie als het verkoop.

Miniflat

Veranda configuratie

Dit Belgische bedrijf bouwt veranda’s met verschillende configuraties. Om het eindproduct te visualiseren hebben we een VR-applicatie gemaakt, met integratie van een volledig functioneel jaarlijks tijd- en weersysteem. Hiermee kan de gebruiker precies zien hoe de lichtinval eruit ziet op een bepaald moment, met zelf te selecteren weersomstandigheden.

Wie we zijn

Een gepassioneerd team van 30 creatives. We hebben alles in huis, van concept tot uitvoering. Ons team bestaat uit de volgende afdelingen:

Concepting afdeling

Ontwikkelen Creatieve VR / AR-concepten die passen bij uw use case.

360 afdeling

Ervaren videografen met een creatief perspectief.

3D-afdeling

Technische CAD & 3D-kunstenaars die kunnen maken en converteren.

Development afdeling

Van mobiele apps tot high-end simulaties.

Operations afdeling

Event aanstuurders en implementatiespecialisten.

Ready to create impact?

Onze aanpak

Een doel zonder een plan is slechts een wens

VR & AR implementatie is net zo belangrijk als creatie. Daarom betrekken we onze operations-afdeling bij bijna elk project om een haalbare uitvoering te garanderen.

De kleine dingen maken een groot verschil

VR & AR is een industrie met veel onbekend terrein dat aandacht voor detail vereist. Daarom werken we nauw samen met onze klanten en helpen we ze bij elke stap.

No nonsense

We zijn recht door zee, open en aanspreekbaar. We zijn toegewijd aan onze klanten en partners en streven naar samenwerkingen van lange duur. Bel ons en zie hoe makkelijk in de omgang we zijn.

Ons proces

Soms is de uw vraag complex of zit je vast aan een strakke deadline. Mede daarom hebben we onze processen zorgvuldig in kaart gebracht. Zo weet je precies wat je in welk stadium kunt verwachten.

Van een gratis concept tot een eindproduct.

01 Eerste afspraak

Inzicht in je wensen en behoeften. We definiëren het business case-framework en bespreken de creatieve input voor het concept.

Output: Concept & budget

02 Kick-off

We beginnen het creatieproces met een vergadering waar we de planning definiëren en alles bespreken wat nodig is voor een succesvol project.

Output: Planning

03 Design

We maken van het concept een design document. Dit bevat art direction, user flow en alle relevante aspecten die nodig zijn om de ontwikkeling te starten.

Output: Design document

04 Creatie

We leveren twee versies voor feedback om ervoor te zorgen dat de productie perfect is afgestemd op de verwachtingen.

Output: Alpha, beta

05 Levering

Na goedkeuring leveren we de definitieve versie op en zorgen we voor een vliegende start met oplevering, installatie of instructie.

Output: Definitieve oplevering

06 Evaluatie

We houden graag contact om ervoor te zorgen dat je tevreden bent en om te laten weten of we verdere kansen voor uw bedrijf zien.

Output: Meeting, call of bezoek

Met wie we samenwerken

We zijn er trots om met iedereen samen te werken.
Van multinationals tot lokale ondernemers.

Wat klanten zeggen

JBL-Soundbar-AR

DEPT

‘’VR Owl leverde waardevolle creatieve en technische kennis. Hun enthousiasme is aanstekelijk en maakt het werken met hen leuk en belonend.’’
woolrich

Woolrich

“VR Owl heeft ons gedurende het hele proces ondersteund. Ze deden dit feilloos en we zijn zeer tevreden met het resultaat’’

Salesforce

"Het hele team was erg blij met de masterclass, we hopen in de toekomst weer met je samen te werken!"
VR-Experience-2017-226-1-1024x683

RWS

‘’Van harte aanbevolen. VR Owl had een goed oog voor onze eigen inbreng en realiseerde zich snel wat we in gedachten hadden.’’
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.