Warby Parker | AR Glasses

Zoeken naar de juiste bril kan voor velen moeilijk zijn. Om het consumenten gemakkelijker te maken, introduceert Warby Parker hun nieuwe “virtuele try-on” in hun app.

Mensen kunnen nu de bril van Warby Parker passen met AR, wanneer en waar zij maar willen.De virtuele bril is indrukwekkend gedetailleerd en blijft uitstekend zitten plaats, zelfs wanneer het hoofd kantelt en beweegt. “Ik testte de functie met de Warby Parker-bril die ik al bezit, en de virtuele versie van mijn monturen zag er identiek uit aan het echte werk.”

De app vermindert de drempel voor aanschaf door het proberen van brillen zeer eenvoudig tem maken. Het stelt Warby Parker ook in staat om al hun frames te tonen, ook degene die vanwege ruimtegebrek niet op fysieke locaties aanwezig zijn. De app ontving meer dan 43.000 vijfsterren recensies en de nieuwe try before you buy functie werd door Apple uitgeroepen tot de beste in zijn klasse.

Brand: Warby Parker
Agency: Warby Parker
Tech: Augmented Reality
Branche: Retail

More inspiration

ATT-App2 Education

AT&T | How is life over at AT&T?

AT&T werkt samen met Groove Jones voor het creëren van een hub met meerdere video’s. Het doel van de video’s is om…

lavazza Sport

Lavazza | Get your cup of ARsenal

Arsenal en Lavazza werkten samen met de AR-ontwikkelaar Blippar om een webgebaseerde AR-experience uit te rollen…

Augmented-Reality-740x336 Education

Google | Explore your searches in AR

Maak leren leuk. Dat is het doel van Google met de introductie van augmented reality in de Google search app…

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.