Viewtoo | AR Face mask guide

Viewtoo heeft een gratis AR tool voor desktop en mobiele apparaten gemaakt om mensen te laten zien hoe ze mondkapjes correct kunnen gebruiken in deze moeilijke tijden. Het bedrijf was bezorgd over het aantal mensen dat mondkapjes op de verkeerde manier gebruikt, wat kan leiden tot nieuwe Covid-19-gevallen.

De AR tool is gemaakt met het platform ZappWorks en gebruikt WebAR, zodat mensen geen app hoeven te downloaden. De AR tool gebruikt gezichtsherkenning om een mondkapje op de gebruiker te plaatsen en hen door een paar instructies te leiden. De gebruiker leert hoe hij het mondkapje effectief kan gebruiken, hoe hij het moet weggooien en waarschuwt zelfs voor veelgemaakte fouten die mensen maken. De link kan gemakkelijk worden gedeeld dankzij WebAR, om aan je familie en vrienden te laten zien.

Viewtoo wilde de wereld door deze moeilijke tijden helpen en dat hebben ze zeker gedaan. Deze AR experience is een zeer nuttig hulpmiddel en geeft ons de kans om de wereld veiliger te maken.

Brand: Viewtoo
Tech: Augmented Reality
Collaboration: Zapper
Branche: Educatie

More inspiration

ATT-App2 Education

AT&T | How is life over at AT&T?

AT&T werkt samen met Groove Jones voor het creëren van een hub met meerdere video’s. Het doel van de video’s is om…

lavazza Sport

Lavazza | Get your cup of ARsenal

Arsenal en Lavazza werkten samen met de AR-ontwikkelaar Blippar om een webgebaseerde AR-experience uit te rollen…

Augmented-Reality-740x336 Education

Google | Explore your searches in AR

Maak leren leuk. Dat is het doel van Google met de introductie van augmented reality in de Google search app…

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.