The Royal Mint | Unearth history from coins

Royal Mint en het Natural History Museum werkten samen om prehistorische dieren naar het heden te brengen. The Royal Mint produceert munten om te verzamelen en die zijn nu verrijkt met AR-dieren uit het verleden.

 

Met behulp van de Royal Mint AR-app scannen gebruikers de markering op de verpakking van de munten om de ervaring te activeren. In de app leren gebruikers over de ontdekking van de Megalosaurus, zien ze afbeeldingen van Iguanodons en bekijken ze clips van een Hylaeosaurus in AR. Allemaal in combinatie met feiten en informatie over de dinosauriërs zoals hoogte, lengte en fossiele overblijfselen.

 

De app heeft al meer dan 1000 downloads en is minder dan een maand uit. Muntenverzamelaars zijn enthousiast om deze munten in handen te krijgen en vergelijken het met Jurassic Park.

 

Brand: The Royal Mint

Tech: Augmented Reality

Collaboration: Natural History Museum

Branche: Education

More inspiration

Image pokemon smile Games

Pokémon Smile | Brush with a smile

The Pokemon Company heeft een nieuwe applicatie voor mobiele telefoons geproduceerd genaamd Pokémon Smile. De app gebruikt…

Image jason wu Retail

1-800-Flowers.com | Bouquets with a story

1-800-Flowers heeft samengewerkt met modeontwerper Jason Wu om een augmented reality-ervaring voor klanten te creëren, waardoor…

Malibu image Games

Malibu | Malibu Tropical Parkour

Om de nieuwe limoensmaak te promoten, lanceerde Malibu een AR-game gemaakt door GoSpooky. Dit is onderdeel van…

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.