RTJ & Sketchfab | Visual Remix Challenge

Het iconische hiphop duo Run The Jewels werkte samen met 3D-platform Sketchfab voor een one of kind driedimensionale wedstrijd. Deelnemers kunnen een 3D-model van het bekende ‘Pistol and Fist’ logo downloaden en hier al hun creativiteit op los laten, in onder andere Augmented Reality.

Voor de wedstrijd was niets te gek; modelleren, beeldhouwen, animatie, texturing. Alle 3D technieken mochten gebruikt worden. Dit heeft geleid tot een bizarre hoeveelheid creatieve remixes in een nog meer verschillende stijlen. Fans kwamen actief samen in Discord-kanalen om hun werk te presenteren en te promoten.

Met de hashtag # rtj4d werden creaties gedeeld via Twitter, Instagram en natuurlijk Sketchfab. Dit resulteerde in een groot aantal views en shares en de wedstrijd aandacht via populaire sites The Verge. Een geweldige manier om fans te betrekken en het merk te promoten via co-creaties.

Brand: Run the Jewels
Tech: Augmented Reality
Collaboration: Sketchfab
Branche: Music

More inspiration

Delfshaven-anno-1620-via-virtual-reality-bron-Stichting-Verborgen-Stad (1) Education

Delfshaven | Historic time travel with VR

Stichting Verborgen Stad heeft een nieuwe virtual reality-ervaring opgeleverd in het historische hart van Delfshaven. Met de TimeTransit-applicatie…

45f7776f97f541ab8a216594465ba560 Education

Nat Geo | Travel to the top of Mt. Everest with AR

National Geographic heeft met Instagram een ​​nieuwe augmented reality-ervaring gecreëerd. Gebruikers van de applicatie kunnen…

Nord-Top Event

OnePlus | AR launch event for OnePlus Nord

OnePlus is de eerste die een volwaardig AR-evenement organiseert. Het toonde de nieuwe OnePlus Nord…

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.