Pokémon Smile | Brush with a smile

The Pokemon Company heeft een nieuwe applicatie voor mobiele telefoons geproduceerd genaamd Pokémon Smile. De app gebruikt augmented reality om kinderen te leren hoe ze hun tanden moeten poetsen en creëert zo een leuke ervaring.

 

Pokémon Smile gebruikt de camera aan de voorzijde om de bewegingen van de speler tijdens het poetsen te volgen. Het doel van het spel is om de tanden goed te reinigen en andere Pokémon te redden van gaatjes veroorzakende bacteriën, waarna de gebruiker zijn favoriete Pokémon vangt als beloning. De game beschikt ook over een meldingssysteem om de speler maximaal drie keer per dag op de hoogte te stellen om te herinneren dat hij moet poetsen.

 

De applicatie heeft veel functies om kinderen aan te moedigen om te spelen en om een gewoonte te vormen om twee keer per dag te poetsen. Het bevat ook meer dan 100 Pokémon om te vangen om de Pokedex te voltooien. De app heeft momenteel binnen een week meer dan 2500 beoordelingen. De officiële Pokémon Smile-trailer heeft bijna 100.000 views en was te zien op het Pokémon Presents-evenement op 17 juni.

 

 

Brand: Pokemon Smile

Tech: Augmented Reality

Agency: The Pokemon Company

Branche: Games

More inspiration

Image jason wu Retail

1-800-Flowers.com | Bouquets with a story

1-800-Flowers heeft samengewerkt met modeontwerper Jason Wu om een augmented reality-ervaring voor klanten te creëren, waardoor…

Malibu image Games

Malibu | Malibu Tropical Parkour

Om de nieuwe limoensmaak te promoten, lanceerde Malibu een AR-game gemaakt door GoSpooky. Dit is onderdeel van…

header the royal mint Education

The Royal Mint | Unearth history from coins

Royal Mint en het Natural History Museum werkten samen om prehistorische dieren naar het heden te brengen. The Royal Mint produceert…

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.