St. Louis Aquarium | Otter Chat

Het St. Louis Aquarium werkte samen met Groove Jones en Moondog Animation om een interactieve talkshow attractie met Tommy the Otter te creëren. Tommy stelt vragen en reageert in realtime op de reacties van het publiek.

De show is een mix van computer geanimeerde content, educatie en komische improvisatie door het personeel achter de schermen. De Tommy de Otter is een avatar die wordt bestuurd door een acteur achter de schermen, waarvan de actief realtime geprojecteerd worden,. Met behulp van camera’s die in het theater zijn gemonteerd, kan de acteur het publiek zien met wie hij/zij bezig is. Hierdoor kan de acteur verwijzen naar het specifieke uiterlijk en gedrag van bezoekers evenals hun locatie in het theater.

Dankzij de technologie leren bezoekers over over otters, natuurbehoud en gaan ze met nieuwe kennis naar huis. In het beeldmateriaal is duidelijk het plezier van de bezoekers alsmede de acteurs te zien. Een case waar educatie en entertainment perfect worden gecombineerd met innovatieve technologie.

Brand: St. Louis Aquarium
Tech: AR
Branche: Entertainment

More inspiration

Image pokemon smile Games

Pokémon Smile | Brush with a smile

The Pokemon Company heeft een nieuwe applicatie voor mobiele telefoons geproduceerd genaamd Pokémon Smile. De app gebruikt…

Image jason wu Retail

1-800-Flowers.com | Bouquets with a story

1-800-Flowers heeft samengewerkt met modeontwerper Jason Wu om een augmented reality-ervaring voor klanten te creëren, waardoor…

Malibu image Games

Malibu | Malibu Tropical Parkour

Om de nieuwe limoensmaak te promoten, lanceerde Malibu een AR-game gemaakt door GoSpooky. Dit is onderdeel van…

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.