OnePlus | AR launch event for OnePlus Nord

nePlus is de eerste die een volwaardig AR-evenement organiseert. Het toonde de nieuwe OnePlus Nord, in een livestream met 3D-modellen en een virtuele avatar.

 

De app bevatte een 3D augmented reality-podium met animaties en HD-video-inhoud. Kijkers konden functies en gedetailleerde specificaties van de nieuwe smartphone bekijken. Ze konden ook de lancering delen en erop reageren met hun eigen avatar. Het bedrijf stuurde uitnodigingen voor evenementen naar 50.000 mensen, inclusief QR-codes, om evenementteasers te zien en deel te nemen aan het evenement in de OnePlus-app.

 

Meer dan honderdduizend mensen hebben het live gestreamde evenement wereldwijd bekeken via de OnePlus Nord AR-app. Merken zouden al kunnen overwegen AR te gebruiken om in de toekomst hun eigen campagnes te lanceren om doelgroepen te betrekken, vooral tijdens COVID. Er zijn tot nu toe meer dan 4 miljoen meldingsverzoeken voor de OnePlus Nord geweest.

Brand: OnePlus

Tech: Augmented reality

Agency: Blippar

Branche: Event

More inspiration

Delfshaven-anno-1620-via-virtual-reality-bron-Stichting-Verborgen-Stad (1) Education

Delfshaven | Historic time travel with VR

Stichting Verborgen Stad heeft een nieuwe virtual reality-ervaring opgeleverd in het historische hart van Delfshaven. Met de TimeTransit-applicatie…

45f7776f97f541ab8a216594465ba560 Education

Nat Geo | Travel to the top of Mt. Everest with AR

National Geographic heeft met Instagram een ​​nieuwe augmented reality-ervaring gecreëerd. Gebruikers van de applicatie kunnen…

Wagner hart Games

Wagner | Unlock games and face filters with AR

Wagner Big City Pizza en Nestlé hebben nieuwe AR-games en gezichts filters gelanceerd. Ze kunnen worden geactiveerd…

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.