Mercedes-Benz | Meet your sport heroes

Je sportidolen te ontmoeten is een droom die gedeeld wordt door miljoenen maar slechts voor enkele mogelijk is. Met dit in gedachten maakt Mercedes-Benz het mogelijk om mee te rijden met sportsterren als Calvin Ridley, Matt Ryan en Josef Martinez!

Bezoek het Mercedes-Benz stadion in Atlanta om drie verschillende soorten VR-activiteiten te ervaren. Je kunt oog in oog staan ​​met enkele van de bekendste spelers van de Atlanta Falcons of Atlanta United. Ga voor de camera staan ​​in elk van de drie ervaringen en dankzij AR verschijnen nu je favoriete sportsterren naast je.

De eerste ervaring is een virtuele rit waarbij de sportidool je toevoegt als bijrijder. In de tweede ervaring kun je met een van de sterren meedoen aan een dansfeest. Als laatste kun je met je idool chatten in een virtuele kleedkamer.

De video’s worden opgenomen en kunnen naar je e-mail worden verzonden, zodat je de content kunt delen via social media en je vrienden jaloers kunt maken. Deze manier om je sportidolen te ontmoetten creëert een merkinteractie, een hoge betrokkenheid en veel user generated content.

Brand: Mercedes-Benz
Agency: Helios Interactive
Tech: VR
Branche: Retail

Related Inspiration

JBL-Soundbar-AR

St. Louis Aquarium - Otter Chat

The St. Louis Aquarium collaborated with Groove Jones and Moondog Animation to create an interactive talk show ....
woolrich

Hong Kong – Travel Back to the Fifties

Japanese media-artist Masaki Fujihata created an AR application which lets Hong Kong citizens travel back in time.
VR-Experience-2017-226-1-1024x683

SAAB – Virtual Rocket Launcher

SAAB is a global provider for safety and security devices to governments, authorities and military instances.

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.