Marz Brewing Company | Mix It Up With AR Cans

Marz Brewing Company werkt samen met M1 Interactive om het eerste IPA-bier te maken met interactieve verpakking, waarmee je tracks in je eigen unieke stijl kunt mixen. Gebruikers kunnen de interactieve verpakking van het nieuwste bier van het bedrijf, de Tech Noir IPA, vinden en activeren door het blik te scannen met behulp van de SamplAR-app.

Er zijn vier verschillende modellen en elk model heeft zijn eigen standaard muziekstijl. Gebruikers kunnen kiezen tussen live elektronische muziek, new wave, karaoke en DJ. Gebruikers kunnen elk van de tracks afzonderlijk mixen of de vier samen afspelen. Zo kan iedereen zijn eigen unieke muziekproductie maken terwijl ze genieten van een koude IPA. De unieke blikken zullen waarschijnlijk een grote hit zijn bij verzamelaars, wat resulteert in een verhoogde interesse, publiciteit en totale verkoop van de blikken.

AR biedt marketeers nieuwe manieren om hun producten te laten opvallen, wat je duidelijk kan zien met het nieuwe blik van Tech Noir IPA. De blikjes bieden meer dan alleen een goed uiterlijk, ze bieden extra voordelen, zoals informatie en entertainment. Zowel bier- als muziek-liefhebbers waren aangenaam verrast door deze unieke ervaring.

Brand: Marz Brewing Company
Tech: Augmented Reality
Branche: Consumables
Collaboration: M1 Interactive

More inspiration

Image pokemon smile Games

Pokémon Smile | Brush with a smile

The Pokemon Company heeft een nieuwe applicatie voor mobiele telefoons geproduceerd genaamd Pokémon Smile. De app gebruikt…

Image jason wu Retail

1-800-Flowers.com | Bouquets with a story

1-800-Flowers heeft samengewerkt met modeontwerper Jason Wu om een augmented reality-ervaring voor klanten te creëren, waardoor…

Malibu image Games

Malibu | Malibu Tropical Parkour

Om de nieuwe limoensmaak te promoten, lanceerde Malibu een AR-game gemaakt door GoSpooky. Dit is onderdeel van…

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.