Marz Brewing Company | Mix It Up With AR Cans

Marz Brewing Company werkt samen met M1 Interactive om het eerste IPA-bier te maken met interactieve verpakking, waarmee je tracks in je eigen unieke stijl kunt mixen. Gebruikers kunnen de interactieve verpakking van het nieuwste bier van het bedrijf, de Tech Noir IPA, vinden en activeren door het blik te scannen met behulp van de SamplAR-app.

Er zijn vier verschillende modellen en elk model heeft zijn eigen standaard muziekstijl. Gebruikers kunnen kiezen tussen live elektronische muziek, new wave, karaoke en DJ. Gebruikers kunnen elk van de tracks afzonderlijk mixen of de vier samen afspelen. Zo kan iedereen zijn eigen unieke muziekproductie maken terwijl ze genieten van een koude IPA. De unieke blikken zullen waarschijnlijk een grote hit zijn bij verzamelaars, wat resulteert in een verhoogde interesse, publiciteit en totale verkoop van de blikken.

AR biedt marketeers nieuwe manieren om hun producten te laten opvallen, wat je duidelijk kan zien met het nieuwe blik van Tech Noir IPA. De blikjes bieden meer dan alleen een goed uiterlijk, ze bieden extra voordelen, zoals informatie en entertainment. Zowel bier- als muziek-liefhebbers waren aangenaam verrast door deze unieke ervaring.

Brand: Marz Brewing Company
Tech: Augmented Reality
Branche: Consumables
Collaboration: M1 Interactive

More inspiration

20db45e4-24dc-4bb8-899e-16b322690c6f NGO

Resn | Below the Surface AR

Resn en milieu-non-profit organisatie Sea Shepherd hebben hun krachten gebundeld om de Below the Surface AR-ervaring voor smartphones te creëren…

Callaway-Overview1.jpg1 Retail

Callaway Golf | In-Store AR Promotie

Callaway Golf nam contact op met Groove Jones om gezamenlijk een In-Store ​​AR-campagne te ontwikkelen…

5886c238-ed2d-4628-ae44-58530dcfd1b0 Retail

Puma | Arcade game AR-campagne

Puma heeft in India een nieuwe campagne gelanceerd voor hun ‘Play On’ sneakers, met behulp van Instagram AR-filters en een swipe-up arcade game…

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.