Huawei | AR Map

Aangedreven door de Cyberverse technologie, heeft Huawei de Huawei AR Map gelanceerd. Huawei heeft de AR kaart gemaakt om te concurreren met Google sinds de handelsbeperkingen van de Amerikaanse overheid. Momenteel is het alleen beschikbaar op de Huawei P40 serie.

Gebaseerd op river chart technologie, laat de AR map zien alsof er geen verschil is tussen de echte en virtuele wereld. Met de AR map kunnen gebruikers meer informatie en educatieve verhalen over oriëntatiepunten krijgen door simpelweg met hun telefoon naar het oriëntatiepunt te navigeren. Wanneer je op het oriëntatiepunt bent gericht, kun je op de AR content op je telefoon klikken om de informatie of het verhaal van dat oriëntatiepunt te horen.

In eerste instantie ondersteunt de Huawei AR map slechts twee bekende locaties in China. De Magao grotten van Dunhuang en Gansu en Nanjing Road Bund in Shanghai, China. Dit zal worden uitgebreid met meer oriëntatiepunten en naar meer platforms.

Brand: Huawei 
Tech: Augmented Reality
Branche: Education

More inspiration

ATT-App2 Education

AT&T | How is life over at AT&T?

AT&T werkt samen met Groove Jones voor het creëren van een hub met meerdere video’s. Het doel van de video’s is om…

lavazza Sport

Lavazza | Get your cup of ARsenal

Arsenal en Lavazza werkten samen met de AR-ontwikkelaar Blippar om een webgebaseerde AR-experience uit te rollen…

Augmented-Reality-740x336 Education

Google | Explore your searches in AR

Maak leren leuk. Dat is het doel van Google met de introductie van augmented reality in de Google search app…

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.