Givaudan TasteTrek® | Smell The Citrus Using VR!

Groove Jones creëerde een virtuele tour door de Givaudan Citrus Variety Collection aan de University of California Riverside speciaal voor hun klanten. Dankzij het nieuw ontworpen Virtual TasteTrek Citrus-programma kunnen klanten nu de geur van meer dan 1.000 soorten citrus ervaren via VR.

Givaudan combineert zicht, geluid en geur en heeft een multisensoriële virtual reality-tool gelanceerd voor citrusapplicaties. Met het Virtual TasteTrek® Citrus-programma kunnen klanten het landschap van de citrusmarkt leren kennen en hun eigen smaken samen creëren.
Ze kunnen zelfs de geur van de 1.000 soorten citrus ervaren zonder naar de oorsprong van de citrus te hoeven reizen. Ze kunnen er nu van genieten met het Virtual TasteTrek Citrus-programma.

Met de Virtual TasteTrek Citrus-tool kan Givaudan producten veel sneller ontwikkelen dan voorheen. Met de tool kunnen ze luisteren naar veranderende smaken van klanten en trends volgen die hen in staat stellen om fris te blijven. Ze kunnen ook nieuwe smaken creëren en de app biedt alle informatie over de benodigde ingrediënten. Dit bewijst weer dat virtual reality een steeds belangrijker aspect wordt van productpromotie en commercialisering.

Brand: Givaudan
Tech: Virtual Reality
Branche: Flavours and fragrances
Collaboration: Groove Jones

More inspiration

20db45e4-24dc-4bb8-899e-16b322690c6f NGO

Resn | Below the Surface AR

Resn en milieu-non-profit organisatie Sea Shepherd hebben hun krachten gebundeld om de Below the Surface AR-ervaring voor smartphones te creëren…

Callaway-Overview1.jpg1 Retail

Callaway Golf | In-Store AR Promotie

Callaway Golf nam contact op met Groove Jones om gezamenlijk een In-Store ​​AR-campagne te ontwikkelen…

5886c238-ed2d-4628-ae44-58530dcfd1b0 Retail

Puma | Arcade game AR-campagne

Puma heeft in India een nieuwe campagne gelanceerd voor hun ‘Play On’ sneakers, met behulp van Instagram AR-filters en een swipe-up arcade game…

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.