Givaudan TasteTrek® | Smell The Citrus Using VR!

Groove Jones creëerde een virtuele tour door de Givaudan Citrus Variety Collection aan de University of California Riverside speciaal voor hun klanten. Dankzij het nieuw ontworpen Virtual TasteTrek Citrus-programma kunnen klanten nu de geur van meer dan 1.000 soorten citrus ervaren via VR.

Givaudan combineert zicht, geluid en geur en heeft een multisensoriële virtual reality-tool gelanceerd voor citrusapplicaties. Met het Virtual TasteTrek® Citrus-programma kunnen klanten het landschap van de citrusmarkt leren kennen en hun eigen smaken samen creëren.
Ze kunnen zelfs de geur van de 1.000 soorten citrus ervaren zonder naar de oorsprong van de citrus te hoeven reizen. Ze kunnen er nu van genieten met het Virtual TasteTrek Citrus-programma.

Met de Virtual TasteTrek Citrus-tool kan Givaudan producten veel sneller ontwikkelen dan voorheen. Met de tool kunnen ze luisteren naar veranderende smaken van klanten en trends volgen die hen in staat stellen om fris te blijven. Ze kunnen ook nieuwe smaken creëren en de app biedt alle informatie over de benodigde ingrediënten. Dit bewijst weer dat virtual reality een steeds belangrijker aspect wordt van productpromotie en commercialisering.

Brand: Givaudan
Tech: Virtual Reality
Branche: Flavours and fragrances
Collaboration: Groove Jones

More inspiration

Image pokemon smile Games

Pokémon Smile | Brush with a smile

The Pokemon Company heeft een nieuwe applicatie voor mobiele telefoons geproduceerd genaamd Pokémon Smile. De app gebruikt…

Image jason wu Retail

1-800-Flowers.com | Bouquets with a story

1-800-Flowers heeft samengewerkt met modeontwerper Jason Wu om een augmented reality-ervaring voor klanten te creëren, waardoor…

Malibu image Games

Malibu | Malibu Tropical Parkour

Om de nieuwe limoensmaak te promoten, lanceerde Malibu een AR-game gemaakt door GoSpooky. Dit is onderdeel van…

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.