Delfshaven | Historic time travel with VR

Stichting Verborgen Stad heeft een nieuwe virtual reality-ervaring opgeleverd in het historische hart van Delfshaven. Met de TimeTransit-applicatie kunnen gebruikers tot 400 jaar geleden door de tijd reizen en de veranderingen in de stad bekijken.

 

Gebruikers van de VR-app kunnen met een smartphone door Delfshaven lopen en 400 jaar geleden de straten, de gebouwen, de haven en het object waar je naar kijkt zien. Verder geeft de TimeTransit app ook informatie over wie waar woonde en welke functie alles in de stad had. Verborgen Stad wil de ervaring van Delfshaven delen en toegankelijk maken om de veranderingen van 400 jaar geleden tot nu toe te zien.

 

Het is ook een mogelijkheid om de virtuele tour vanuit huis volledig te ervaren als gebruikers dat willen. De applicatie kan op 2 augustus gedownload worden.

Brand: Pokemon Smile

Tech: Augmented Reality

Agency: The Pokemon Company

Branche: Games

More inspiration

45f7776f97f541ab8a216594465ba560 Education

Nat Geo | Travel to the top of Mt. Everest with AR

National Geographic heeft met Instagram een ​​nieuwe augmented reality-ervaring gecreëerd. Gebruikers van de applicatie kunnen…

Nord-Top Event

OnePlus | AR launch event for OnePlus Nord

OnePlus is de eerste die een volwaardig AR-evenement organiseert. Het toonde de nieuwe OnePlus Nord…

Wagner hart Games

Wagner | Unlock games and face filters with AR

Wagner Big City Pizza en Nestlé hebben nieuwe AR-games en gezichts filters gelanceerd. Ze kunnen worden geactiveerd…

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.