Boston Red Sox | Snapchat AR Lens

‘’We Miss You’’, een luid en duidelijk bericht van de Boston Red Sox gevisualiseerd in AR met Snapchat Lens. De Sox reikten uit naar hun fans met niet één, maar twee Snapchat AR lenzen om ze naar het historische Fenway Park te vervoeren.

Met de Portal to Fenway lens kunnen gebruikers een kijkje nemen achter het old school handbediende scorebord. Dit bord is een stukje honkbal geschiedenis, ook wel bekend als The Green Monster. Bij aankomst op het scorebord zie je tegels met versleten nummers, krabbels op de muren van eerdere werknemers, een scorebord medewerker en nog veel meer. 

Met de Fenway Home Portal kunnen gebruikers op de thuisplaat van Fenway Park stappen. Hier zie je via een klein venster op je telefoon een bericht van de Red Sox: ‘’ We Miss You’’. Het park zelf is helemaal leeg en er is geen geluid van de gebruikelijke wedstrijden die worden gespeeld of echo’s van juichende fans.

Brand: Boston Red Sox
Tech: Augmented Reality
Branche: Sport

More inspiration

ATT-App2 Education

AT&T | How is life over at AT&T?

AT&T werkt samen met Groove Jones voor het creëren van een hub met meerdere video’s. Het doel van de video’s is om…

lavazza Sport

Lavazza | Get your cup of ARsenal

Arsenal en Lavazza werkten samen met de AR-ontwikkelaar Blippar om een webgebaseerde AR-experience uit te rollen…

Augmented-Reality-740x336 Education

Google | Explore your searches in AR

Maak leren leuk. Dat is het doel van Google met de introductie van augmented reality in de Google search app…

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.