Ally Financial | Real Life Monopoly

Eindelijk eens rijk worden met Monopoly? Speel danhet beroemde bordspel in de straten van verschillende Amerikaanse steden om prijzen tot een miljoen dollar te winnen!

Ally Financial wil dat mensen meer leren over geld en financiën, dus creëerden ze een gater grootte van een stad om financiële kennis op een interessante manier te promoten. Deelnemers kunnen het bordspel spelen door rond de stad te lopen op zoek naar markers op verschillende locatie. Door deze markers te scannen, verschijnt Mr Monopoly en geeft hij aanwijzingen over de locatie van de volgende marker.

De game bevat ook een ‘gemeenschappelijk schatkist’, waar spelers geld kunnen inzamelen voor een lokale non-profitorganisatie. Deze richt zich op het financieel opleiden van jongeren.

Ally Financial begon deze campagne om hun creatieve kant te tonen en mensen aan het praten te krijgen. En het werkt. Er waren duizenden aanmeldingen bij Facebook-evenement en via social werden veel tips en locaties gedeeld. 
nt to win prizes while playing one of the most iconic board games?

Brand: Ally Financial
Agency: 8th Wall
Tech: AR
Branche: Games

Related Inspiration

JBL-Soundbar-AR

St. Louis Aquarium - Otter Chat

The St. Louis Aquarium collaborated with Groove Jones and Moondog Animation to create an interactive talk show ....
woolrich

Hong Kong – Travel Back to the Fifties

Japanese media-artist Masaki Fujihata created an AR application which lets Hong Kong citizens travel back in time.
VR-Experience-2017-226-1-1024x683

SAAB – Virtual Rocket Launcher

SAAB is a global provider for safety and security devices to governments, authorities and military instances.

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.