1-800-Flowers.com | Bouquets with a story

1-800-Flowers heeft samengewerkt met modeontwerper Jason Wu om een augmented reality-ervaring voor klanten te creëren, waardoor de vreugde van het ontvangen van bloemen naar het digitale tijdperk wordt gebracht.

 

Het bedrijf wil de winkelervaring verbeteren door middel van een digitale checkout en webgebaseerde augmented reality. De AR-ervaring is bedoeld om het uiterlijk van het product te visualiseren, zoals de kleur, het ontwerp en de grootte van de boeketten. Dit helpt niet alleen klanten beslissen, maar ook de ervaring verbeteren door bijvoorbeeld directe betaling in AR via Apple Pay mogelijk te maken.

 

Het resultaat is een geïntegreerde AR-ervaring op mobiel om Jason’s boeketten te bekijken en naadloos te betalen. Betalen kan ook met de geïntegreerde Venmo-app. De mogelijkheid om bloemen te plaatsen voordat ze worden verzonden, is een ideale manier om augmented reality te gebruiken om geld en tijd van de klant te besparen. Gebruikers van de app zijn aangenaam verrast door de functionaliteiten die 1-800-Flowers te bieden heeft.

 

Brand: 1-800-flowers

Tech: Augmented Reality

Collaboration: Jason Wu

Branche: Retail

More inspiration

Image pokemon smile Games

Pokémon Smile | Brush with a smile

The Pokemon Company heeft een nieuwe applicatie voor mobiele telefoons geproduceerd genaamd Pokémon Smile. De app gebruikt…

Malibu image Games

Malibu | Malibu Tropical Parkour

Om de nieuwe limoensmaak te promoten, lanceerde Malibu een AR-game gemaakt door GoSpooky. Dit is onderdeel van…

header the royal mint Education

The Royal Mint | Unearth history from coins

Royal Mint en het Natural History Museum werkten samen om prehistorische dieren naar het heden te brengen. The Royal Mint produceert…

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.