Zorgboog

Industrie: Gezondheidszorg
Technologie: 360 Video
Toepassing: Visualizer

Vraag

Voor stichting de Zorgboog hebben we een video gemaakt gericht op de geriatrische revalidatiezorg. Dit is op herstel gerichte zorg, voor kwetsbare patiënten die voor revalidatiebehandeling in een verpleeghuis worden opgenomen. Het doel van het verzorgingstehuis is om de patiënten terug te laten keren naar de thuissituatie. Omdat werd opgemerkt dat er vanuit de patiënten veel onzekerheid is over het revalidatiecentrum, hebben wij voor stichting de Zorgboog een virtual reality video gemaakt.

''We hebben voor stichting de Zorgboog twee video’s gemaakt van verschillende vestigingen''

Oplossing

We hebben voor stichting de Zorgboog twee video’s gemaakt van verschillende vestigingen. In beide video’s leidt één van de verzorgsters je rond in het tehuis en laat je de kamers en faciliteiten zien. Op deze manier kunnen de patiënten vooraf kennis maken met de locatie en weten ze beter wat er hen te wachten staat.

Resultaat

De video wordt aan de patiënten laten zien middels een VR-bril. Dankzij de rondleiding door het gebouw, de gestructureerde uitleg over de faciliteiten en het kennismaken met de verzorgster, worden velen vragen en onzekerheden bij de patiënten weggenomen.

Heeft u ook een uitdaging voor ons team?

Neem contact op!