Telindus


Klant: Telindus
Category: Applicatie
Project date: augustus 2017
Campagne: Telindus AR Guide
Link: Link: Content op aanvraag


Telindus is Nederlandse grootste leverancieren van ICT infrastructuur en levert onder andere aan overheden en vervoerders. Het bedrijf is continue op zoek naar innovatie en manieren om hun klanten te informeren en betrekken bij nieuwe ontwikkelingen. Zij opende recent een experience center waar klanten uitgenodigd worden om nieuwe technologie zoals Robotics, Big Data en natuurlijk VR & AR te ervaren.

Naast advies over de inzet van de techniek voorzagen wij Telindus van een Project Tango applicatie die dienst doet als tourguide. Bezoekers gebruiken de app om een rondleiding te krijgen door het experience center. Kies een onderwerp en volg de Drone dwars door de ruimte naar het onderwerp. Hier aangekomen wordt je middels tekst pop-ups door de Drone voorzien van informatie.

‘Op aanraden van VR Owl gebruiken we de nieuwste oplossing van Google om een augmented assistente vorm te geven in het Telindus Inspiration Center. Hierdoor is vanuit alle hoeken informatie te tonen i.p.v. de beperking van de oudere augmented reality techniek. Mooi meegedacht!’

Testimonia

Heeft u ook een uitdaging voor ons applicatie team?

Neem contact op!