Synagogue Coevorden – History Lesson

Industrie: Constructie
Technologie: 360 Video
Toepassing: Visualisation

Link: Android

Synagogue Coevorden - History Lesson

Vraag

De Synagoge van Coevorden, wat weten we daar nu eigenlijk over? Onze hulp werd ingeschakeld om meer aandacht te creëren voor dit historische gebouw.

Oplossing

Voor de synagoge hebben we een applicatie gebouwd die bestaat uit twee delen. Enerzijds een statisch deel met tekst en audiofragmenten dat thuis te bekijken is. Anderzijds een tour in VR die je alleen kunt bekijken in de synagoge zelf. Door de geschiedenis op zo’n innovatieve manier toe te lichten, worden er meer mensen naar de synagoge gelokt. De tour binnen de applicatie bestaat ook weer uit twee delen. Allereerst een 360-graden foto tour langs de belangrijkste Joodse plekken in Drenthe. Daarnaast krijg je te zien hoe de synagoge er destijds uitzag, door een geanimeerde VR-ervaring

Resultaat

De 360 video heeft nu een beter beeld geschetst bij de mensen over de synagoge van Coevorden. De opdrachtgever was ook zeer tevreden met het eind resultaat.

2-key-image-tml-uai-2880x1440
3-ervaring-1-tml-uai-2880x144
Main Header

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.