Sealtec

Industrie: Zwembaden

Technologie: Augmented Reality

Gebruik: Visualisatie

Vraag

Sealtec specialiseert zich in waterdichting voor zwembaden, zwemvijvers, bufferbekkens en irrigatie bekkens. Ze hebben 15 jaar ervaring in de duurzame waterdichtingsproducten. Waterdichtingsproducten zijn in vele kleuren te bestellen, maar door de toevoeging van water in een zwembad kan de kleur vaak anders vallen dan verwacht. Hiervoor zocht Sealtec een oplossing.

Oplossing

Om een beeld te geven hoe het zwembad eruit ziet is er een AR applicatie ontwikkeld. Hiermee kan een omgeving gescand worden waarna er een virtueel zwembad geplaatst wordt. Het zwembad is schaalbaar en er kunnen meerdere kleuren gekozen worden.

Hierdoor wordt de gebruiker niet meer verrast door de verandering van het kleur van de waterdichting nadat er water in het zwembad is gelopen. Het is ook mogelijk om zwemvijvers en waterfilters te bekijken in de applicatie.

De applicatie heeft ook een optie waarmee na het plaatsen van de virtuele vijver een bericht kan worden gestuurd naar Sealtec, zodat zij gelijk alle specificaties van het zwembad krijgen.

 

Resultaat

De applicatie maakt het makkelijker voor de consument om te kiezen in welke kleur zij het zwembad willen, en of het zwembad wel op de locatie past. Hierdoor wordt de consument niet verrast door het uiteindelijke resultaat. Ook de optie om snel de specificaties van het zwembad door te sturen vereenvoudigt het aankoopproces.

Heeft u ook een uitdaging voor ons team?

Neem contact op!