ROC Mondriaan

Industrie: Onderwijs
Technologie: 360 Video
Toepassing: Visualizer

Vraag

Wordt meegenomen in de wereld van het Techniek Innovatiehuis van het ROC Mondriaan. Een 360° showcase van de werkzaamheden, disciplines en verbindingen die komen kijken bij de creatie van Madame Plateau en Energy Boy. In het Techniek en Innovatiehuis werken studenten aan vraagstukken waarbij zij gebruik maken van de nieuwste technieken en innovaties. Voor de opening hiervan op 3 oktober hebben wij een 360° showcase gemaakt, die de samenwerking laat zien tussen de verschillende scholen en het (regionale) bedrijfsleven.

''Een 360° showcase van de werkzaamheden, disciplines en verbindingen die komen kijken bij de creatie van Madame Plateau en Energy Boy''

Oplossing

Madame Plateau en Energy Boy, die in de showcase worden gecreëerd, liepen tijdens het evenement in werkelijkheid rond. Om dit te combineren met de video, hebben we op de avond zelf een bioscoop setting gecreëerd, waar gasten gelijktijdig de 360° video konden bekijken met onze Gear VR’s.

Om de studenten ook buiten het Techniek en Innovatiehuis kennis te laten maken met VR, hebben alle studenten een cardboard Owl gekregen, bedrukt in de huisstijl van het ROC Mondriaan.

Resultaat

De video is uiteindelijk zeer goed tot stand gekomen en de opdrachtgever was er ook erg tevreden mee.

 

 

Heeft u ook een uitdaging voor ons team?

Neem contact op!