NuBuiten – AR Visualisatie

Industrie: Tuinen
Technologie: AR applicatie
Toepassing: Visualisation

Vraag

NuBuiten is een specialist op het gebied van tuinen. Het bedrijf biedt een compleet assortiment met meer dan 7.500 producten. Van tuinhout en hardhout tot maatwerk schuttingen en sierbestrating. Om deze brede collectie beter in beeld te brengen wilde NuBuiten een AR applicatie waarbij de producten gevisualiseerd konden worden.

Oplossing

Er werd een iOS AR applicatie ontwikkeld waarmee dit mogelijk werd. Het tuinmeubilair kan door middel van AR op elke locatie worden geplaatst met de juiste afmetingen. Hierdoor kunnen consumenten ervaren hoe het product er in de werkelijkheid uit komt te zien. De kleur kan worden aangepast en de materiaaleigenschappen om zo te zien wat nou echt leuk in de tuin staat.

Aanvullende opties werden ook toegevoegd aan de applicatie. Zo is het mogelijk om te meten in AR, kun je producten in een wenslijst toevoegen en is er een analysetool toegevoegd. Hierdoor krijgt NuBuiten meer inzicht in het gebruikersgedrag op de app. Verder kan NuBuiten zelf het assortiment in de applicatie up-to-date houden door het Content Management Systeem. Zij kunnen hier informatie, prijzen en nieuwe producten toevoegen.

Resultaat

NuBuiten was erg tevreden over de gecreëerde applicatie. Door de applicatie kunnen klanten tuinmeubels visualiseren waar ze maar willen. Hierdoor krijgen zij een beter beeld van hun eventuele aankoop en is het voor hen gemakkelijker om deze beslissing te maken.

NuBuiten-AR-application-uai-2064x1376
NuBuiten-AR-visualizer
AR-application-NuBuiten

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.