Montblanc – Live Smartwatch Launch in VR

Industrie: Retail
Technologie: 360 Video
Toepassing: Productmarketing

Vraag

Mont Blanc richt zich op het maken van exclusieve schrijfwaren, accessoires en horloges. Voor de introductie van hun nieuwe Summit smartwatch 2 wilde Mont Blanc het groots aanpakken. Hiervoor benaderende zij meerdere influencers om samen met hen tegelijkertijd de smartwatch te introduceren. Hiervoor wilde zij een 360° video inzetten.

Oplossing

De benaderde influencers kregen van Mont Blanc een box met hierin de nieuwe smartwatch, een gepersonaliseerde horloge strap en een VR bril. In de box werd er verwezen naar een 360° video die alle features van de smartwatch uitlichten. De influencers maakten verschillende content over de smartwatch en zette dit tegelijkertijd online met Mont Blanc’s bekendmaking van hun smartwatch.

Resultaat

De combinatie van de content van influencers en Mont Blanc’s introductie zorgde ervoor dat het bereik van de release groot was. De 360° video had de influencers goed geïnformeerd met de mogelijkheden van de smartwatch waardoor de gecreëerde content in de smaak viel. Dit leidde tot een succesvolle introductie van de smartwatch.

Screenshot-37-uai-1032x580
Screenshot-39-uai-1032x580

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.