Groene Hart Lyceum

Industrie: Nieuwbouw
Technologie: 360° Video
Toepassing: Visualizer

Vraag

Het Groene Hart Lyceum in Alphen aan den Rijn is bezig met een groot nieuwbouwproject. De school wordt enorm veranderd en zal niet meer terug te herkennen zijn. Om deze reden zocht de school naar een manier om tijdens hun open dag leerlingen en ouders de nieuwe school alvast te kunnen laten zien.

“Leerlingen en hun ouders kennis laten maken met hun nieuwe school in VR”

Oplossing

De 360° video is gebaseerd op de bouwtekeningen van het nieuwbouwproject. Alle details zijn meegenomen in de video om zo een realistisch beeld te schetsen van hoe de school eruit zal komen te zien. De video was tijdens de open dag van de school in VR te zien door de levering van vijf Oculus Go’s. Voorafgaand aan de open dag heeft het VR Owl team een training gegeven aan leraren voor het gebruik van de Oculus Go’s. Hierdoor konden de leraren tijdens de open dag succesvol zelf de leerlingen en ouders hun toekomstig school in VR laten zien.

Resultaat

Door de 360° video werden leerlingen en hun ouders op de hoogte gesteld van de ontwikkelingen van de school. Zo weten ze precies wat hun te wachten staat wanneer ze in 2020 weer terugkeren naar hun school.

Heeft u ook een uitdaging voor ons team?

Neem contact op!