GP Design – Flashlight Game

Industrie: Electronica
Technologie: Virtual Reality
Toepassing: Experience

Vraag

GP Design is het high-end sub merk van GP Batteries, speciaal ontwikkeld voor de prosumer. GP Design biedt onder andere een compleet aanbod aan hoogwaardige zaklampen. Om resellers te kunnen overtuigen om deze zaklampen in hun assortiment op te nemen, wilde GP Design een VR ervaring creëren. Deze ervaring moest een tool worden waarmee je de zaklamp kunt ervaren, zonder dat je gelijk op pad hoeft.

Oplossing

In de gecreëerde applicatie ben je op een virtuele kampeertrip met een vriend. Je begeeft je in de virtuele wereld middels een Oculus Go. Via een walkietalkie krijg je te horen dat je vriend is gaan nachtvissen, maar de weg terug niet meer kan vinden. Het is jouw doel om door middel van je GP Design zaklamp je vriend te vinden en veilig terug te brengen.

Tijdens je zoektocht komen meerdere uitdagingen op je pad. Deze zijn te voltooien door de verschillende functionaliteiten van de zaklamp te gebruiken via de Oculus Go controller. Zo moet je zoeken naar een struik met rode bessen en moet je een zwijn wegjagen met behulp van het knipperende licht van je zaklamp. Op deze manier leer je hoe je een GP Design zaklamp kunt gebruiken en wat het allemaal te bieden heeft.

Resultaat

Alle functionaliteiten van de zaklamp komen op een speelse manier in VR aan bod. Hierdoor krijgt de gebruiker gelijk een idee van de zaklamp en ervaart de gebruiker hoe de zaklamp werkt.

GP-Design-Flashlight-VR-e1562574590644
GP-Design-VR-Experience-e1562574566347

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.