Dynniq – Smart Mobility

Industrie: Electronic Manufacturing
Technologie: 360° video
Toepassing: 
Productmarketing

Dynniq - Smart Mobility

Vraag

Dynniq ondersteunt  mensen en goederen bij het snel, duurzaam en veilig bereiken van hun bestemming. Dynniq is een pionier op het gebied van  mobiliteits- en energieoplossingen. Eén van deze oplossingen is de Dynniq GreenFlow for Trucks service.

De GreenFlow applicatie laat chauffeurs zien wanneer het verkeerslicht gaat verspringen en wat de beste snelheid is om het groene licht te halen. Ook kan de service prioriteit aanvragen bij het verkeerslicht. Hierdoor rijden vrachtwagens zoveel mogelijk door groen, waardoor de doorstroming op de weg wordt verbeterd.

Dynniq heeft een 360° video laten maken om beslissingmakers te overtuigen van deze service. De 360° video benadrukt de voordelen van de GreenFlow for Trucks service.

Oplossing

In de 360° video ervaart de kijker VR vanuit het perspectief van de chauffeur. De Dynniq GreenFlow app op de smartphone communiceert met de verkeerslichten en laat de chauffeur zien hoe optimale doorstroming wordt bereikt.

In de 360° video worden gelijk de voordelen duidelijk: minder stoppen voor rood, dus ook minder optrekken. Hierdoor ontstaat er een soepele doorstroming op de weg waarbij het brandstofverbruik afneemt, terwijl de chauffeurs comfortabel kunnen rijden. In de 360° video wordt precies uitgelegd hoe dit werkt met behulp van de GreenFlow app op de smartphone en een voice over.

Dynniq heeft de 360° video laten zien tijdens het ITS European Congress (3-6 juni) in Eindhoven. Door middel van de Oculus Rift konden bezoekers van de beurs ervaren hoe de GreenFlow for Trucks service werkt en wat de voordelen ervan zijn.

Resultaat

In de 360° video worden de voordelen en de toepassingen van de Dynniq GreenFlow service duidelijk uitgelegd. Door de toevoeging van VR op de beurs konden bezoekers ervaren hoe smart mobility werkt en wat de voordelen hiervan zijn voor de weggebruiker. “Met de GreenFlow VR kunnen we potentiële klanten overtuigen van onze smart mobility oplossingen door ze het zelf te laten ervaren” – Dynniq.

Screenshot-1_1920x1080-1-uai-1032x581
Screenshot-2_1920x1080-1-uai-1032x581
Main Header

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.