De Beren

Industrie: Horeca
Technologie: 360 Video
Toepassing: VR Visualizer

Vraag

Het begon lang geleden als een Rotterdams eetcafé. Nu is De Beren een keten van 19 bezorgrestaurants en 33 restaurants door heel Nederland. Om verder te werken aan deze groei wilde De Beren potentiële franchisenemers op de hoogte stellen van deze horecaketen tijdens een franchisebeurs.

“Het was een positieve ervaring. VR Owl speelde direct in op alle uitdagingen en wist zo twee mooie resultaten op te leveren in een korte periode.’’

Oplossing

Om nieuwe franchisenemers te laten zien wat de formule en het karakter van De Beren bezorgrestaurants en reguliere restaurants precies inhoudt, maakten we een 360-graden video op twee verschillende locaties. In de twee video’s krijgt men een virtuele rondleiding in de restaurants, ook wordt er nog toelichting op de beelden gegeven door een voice over. De 2 video’s werden door de Beren getoond op de franchisebeurs met behulp van de Gear VR brillen van Samsung. Het is de bedoeling om de 360- graden video’s in het vervolg ook te gebruiken om nieuwe personeelsleden een introductie te geven van het bedrijf.

Resultaat

Volgens de opdrachtgever was de beurs voor De Beren zeer succesvol.

Heeft u ook een uitdaging voor ons team?

Neem contact op!