Onze kartonnen VR bril brengt VR naar het grote publiek.


Een high-end Cardboard voor een optimale beleving. Onze eigen productielijnen in zowel Nederland als China garanderen hoge kwaliteit, de beste prijzen en snelle levering.

Website

Google 2.0 compliant

Grotere lenzen, betere kijkervaring en geschikt voor alle smartphones.

 

Snel & veilig

Beschermd tegen vallen. Eenvoudige bediening en snel klaar voor gebruik.

10 werkdagen levertijd

Gelijkwaardige productie in Nederland en China, snelle en goedkope levering.

 

Eenvoudig ontzorgd

Ontwerp, verpakking en verzending. Volledig verzorgd tegen lage tarieven.

Google Cardboard 2.0 kwaliteitseisen

De Cardboard Owl voldoet aan alle kwaliteitseisen van Google’s Cardboard V2. Hij levert een superieure kijkervaring ten opzichte van de Cardboard 1.0.

Geschikt voor alle smartphones

Geschikt voor alle smartphones, groot en klein. Kleinere smartphone (5 inch) worden door gebruik van een elastiek stevig op de plaats gehouden en schuiven niet.

Beveiligd tegen schuiven en vallen

Dankzij de unieke uitstekende rand aan de zijkant is er geen risico dat de smartphone aan de zijkant uit de cardboard valt. Het elastiek houdt de smartphone op de juist plek voor een optimale kijkervaring.

Snel klaar voor gebruik

De Cardboard Owl bestaat uit één geheel en is na twee simpele handelingen klaar voor gebruik. De ervaring kan binnen tien seconden van start.

Ontwerp & support

Onze ervaren designers helpen u graag. Van bestandscontrole tot aan design ontzorgen wij volledig. Indien gewenst leveren wij een 3D render aan van uw ontwerp voordat de productie van start gaat.

Bedrukking & afwerking

Gemaakt met hoogwaardige CMYK full color offset pers lak. Daarnaast kunnen zowel de cardboards als gift boxes gelamineerd worden en dubbelzijdig bedrukt tegen meerprijs..

Levering

Zendingen uit Nederland worden binnen 10 werkdagen geleverd. Uit China kunnen wij wereldwijd binnen 20 werkdagen leveren.

Meer informatie of een gratis sample? Neem contact op.

Neem contact op!