ARAL – Gas Station of the Future

Industrie: Automotive
Technologie: 360
Toepassing: Corporate storytelling, visualisation

ARAL - Gas Station of the Future

Vraag

ARAL heeft samen met het Duitse instituut van lucht- en ruimtevaart een studie naar mobiliteit uitgevoerd. Uit dit onderzoek is gebleken dat de vraag naar mobiliteit alleen maar blijft stijgen. ARAL heeft de resultaten uitgedrukt in een beeld van het tankstation van de toekomst. De wens van ARAL is om dit tankstation te visualiseren.

Oplossing

Deze visie van het toekomstige tankstation resulteerde in vier verschillende modellen voor in de grote steden, stedelijk gebied, landelijk gebied, en voor naast de snelweg. Een architectenbureau heeft de 3D-modellen ontwikkelt. Op basis van deze modellen is een 360°video ontwikkeld, evenals een 2D video. In deze video kun je zien hoe de vier modellen verschillen en hoe zij inspelen op de toekomst van mobiliteit.

Het tankstation in de grote steden laat zien hoe er moet worden omgegaan met het aantal mensen dat daar wonen door het plaatsen van haltes voor het openbaar vervoer. Ook zijn er ultra snelle laadstations, horecagelegenheden, parkeerplekken en autowasserettes toegevoegd.

Resultaat

Tijdens een persconferentie in Berlijn werd de 360° video getoond aan het publiek doormiddel van de Look&Play software. Deze beelden gaven een uitstekende impressie van het tankstation van de toekomst, mede door het tonen van de mogelijkheden die tankstations kunnen bieden door de continu stijgende vraag naar mobiliteit.

Aral-1
aral6
aral5
Main Header

Ready to create impact?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.