Augmented Reality VisualizerToon je 3D modellen overal en altijd


Contact
  • Retail
  • Industry
  • Home & Garden
  • Transportation

Augmented Reality for all

Kijk, probeer en koop digitale producten in iedere omgeving. De 3D modellen worden automatisch gelezen vanuit een database of  toegevoegd met behulp van een CMS.

 

Wij bieden een modulaire applicatie; van een eenvoudige visualisaties tot een volledig AR-commerce oplossing. Beschikbaar voor alle devices met ARkit en ARcore mogelijkheden.

Waarom Augmented Reality?

Verbeter uw communicatie en verkoop. Toon uw 3D producten en objecten in iedere omgeving. Vergroot de betrokkenheid en conversie en verlaag het retourpercentage. Maak productcommunicatie eenvoudiger en leuker.

 

> Visualiseer producten overal en op elk moment

> Verlaag de verkoopdrempel en vergroot het vertrouwen

> Toon productiefuncties op een unieke en begrijpbare manier

Contact

Olssen & NuBuiten AR visualizers

De Olssen App wordt gebruikt om lockers te tonen, de NuBuiten app doet hetzelfde voor tuinmeubelen. Beide applicaties hebben unieke functies en worden gebruikt voor B2B en B2C verkoop.

 

Naast het volledige productportfolio zijn de apps zijn gekoppeld aan de webshop en een offertesysteem. Het CMS maakt het eenvoudig om zelf producten toe te voegen. Bovendien kan de app automatisch synchroniseren met een online database.

EHL tegel visualizer

EHL is een Duitse leverancier die tegels in alle vormen en maten levert. De applicaties maakt gebruik van AR om tegels te visualiseren, een prijsindicatie te geven en een quote op te vragen bij de dichtstbijzijnde dealer.

 

De gebruiker tekent een vierkant of rechthoek waar binnen de tegels en legpatronen getoond worden. In de hoek van het scherm is een vierkante meter prijs te vinden zodat de gebruiker snel de totale kosten ziet en direct een offerte kan opvragen.

De functionaliteiten van de AR visualizer


Visualizer

Kies, plaats en positioneer objecten in elke ruimte

E-commerce

Connect met een webshop of wishlist

Measure tool

Meet met verbazingwekkende nauwkeurigheid

Screenshot

Neem een screenshot met of zonder watermerk

Quote

Voeg de gevisualiseerde objecten toe aan een offerte aanvraag

CMS

Voeg eenvoudig nieuwe producten en eigenschappen toe

Klaar om de verkoop te verkoop verhogen?

Neem contact op

Branding options


Pas kleuren, logo en lettertype aan om overeen te komen met de huisstijl. De homepage, categoriepagina en productpagina kunnen allen worden aangepast.

Use cases retail & food


RetailTry before you buy was nog nooit zo eenvoudig. Check eenvoudig of het product past binnen de omgeving. Match kleur, formaat en design en communiceer producteigenschappen op een unieke en overtuigende manier. FoodErvaar eten op een manier die je doet watertanden. Door het gebruik van photogrammetry lijken de producten levensecht. Voedingsproducenten en restaurants kunnen deze nieuwe technologie gebruiken om het menu tot leven te wekken met een digitaal voorproefje.

Use cases construction, indoor & outdoor


Indoor

Detecteer muren en vloeren en projecteer producten rechtstreeks. Nieuw laminaat of behang uitzoeken was nog nooit zo makkelijk en leuk. Met behulp van digitale bestanden of echte foto’s zien de resultaten er verbluffend uit. 

 

Outdoor

Ontwerp of versier je tuin op een leuke manier. Bekijk uw nieuwe meubels van dichterbij, kijk of het past bij de rest van uw tuin of zie hoe een geheel nieuw set tuintegels op elk oppervlak staat. 

Get in touch

Compatibiliteit en markt


De AR visualizer werkt momenteel met Apple devices die beschikken over ARkit. De app kan tevens gemaakt worden voor Android. De komende jaren neemt het aantal geschikte apparaten snel toe, momenteel zijn de volgende apparaten geschikt:

iPhone
SE, 6s (plus), 7 (plus), 8 (plus), X

 

iPad
9.7, 10.5, 12.9

 

Huawei
P20 (Pro), Mate RS Porsche Design

 

LG G6
G6, G7 ThinQ, V30(+), JOJO, V35 ThinQ

Moto
G5S Plus, G6, Z2 Force

 

Nokia
6, 6.1(+), 7, 7.1 (+), 8 (Sirocco)

 

OnePlus
3T, 5, 5T, 6, 6T

 

Samsung Galaxy
A5, A7, A8(+), S7 (Edge), S8(+), S9(+)

Neem contact op

Meer informatie, een vrijblijvende demo of en bakje koffie?

Info


VR Owl
Demkaweg 11, 3555 HW
Utrecht, Nederland
+31 30 71 16 158
info@vrow.nl