Marketingcommunicatiemedewerker

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Communicatiemedewerker

Werken bij een internationale VR / AR Agency aan de toekomst van immersive media?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Wie zijn wij?
Wij zijn een full service VR/AR agency dat vol passie werkt aan de toekomst van immersive media. Samen met onze klanten ontwikkelen wij innovatie concepten die de grenzen verleggen van wat mogelijk is. Ons bedrijf bestaat uit 6 afdelingen die nauw met elkaar samenwerken; marketing, sales, creative, development, 3D & operations. De energie en drive is hoog met een gemiddelde leeftijd van 25 jaar. Dit komt ook tot uiting in de informele sfeer en vele buitenwerkse activiteiten die collega’s met elkaar ondernemen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image media=”3024″ media_width_percent=”100″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image media=”2559″ media_width_percent=”100″][vc_single_image media=”2876″ media_width_percent=”100″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Wat wij doen
Alles op het gebied van VR & AR. Wij maken 360 graden video’s. Van een kijkje op een koffieplantage in Afrika naar een modeshow in de Italiaanse bergen tot een shoot in een Marokkaanse Hammam.
Met onze VR toepassingen bestuur je een graafmachine, bekijk je de nieuwste Adidas sneaker of speel je een honkbal game. Onze AR apps stellen je in staat je nieuwe meubels direct in je tuin te checken. Onze event afdeling helpt jaarlijks bij honderden events. Van kleine workshops tot presentaties voor honderden tegelijk. In binnen-en buitenland.
Wij vermarkten een aantal producten; applicaties voor games, educatie en events. Deze verkopen wij op licentiebasis en worden steeds belangrijker. Wij werken veel samen met marketing-en event agencies en hebben vestigingen in Duitsland & China.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Wat jij gaat doen
Je wordt onze stem naar de buitenwereld. De drijvende kracht achter onze (online) communicatie en het aanspreekpunt voor klanten, partners en collega’s. Degene die continue weet wat voor een gave dingen er spelen en dit omzet in pro-actieve communicatie.
Je bent continue bezig met analyse en optimalisatie; wat gaat goed en wat kan beter. Doel is om samen met je team te zorgen voor meer bezoekers en aanvragen.
Je ontwikkelt -samen met collega’s, klanten en externe partijen- interessante en commerciële content. Denk aan blogs, ons portfolio, use cases en nieuwsbrief items. Maar ook foto’s en video’s van onze events of VR & AR games.
Deze content zet je vervolgens in om specifieke doelgroepen aan te spreken via online campagnes met gebruik van onze websites, nieuwsbrief en betaalde tools zoals adwords.
Natuurlijk doe je dit niet alleen en is er veel ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen. Je wordt ondersteund door een ervaren online marketeer, je leidinggevende Tim en andere collega’s.
Daarnaast is er voldoende ruimte om te oefenen aan je leidinggevende skills. Je werkt namelijk samen met externe bureaus, freelancers, vertalers en je eigen leren aan stagiaires.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image media=”2820″ media_width_percent=”100″][vc_single_image media=”1274″ media_width_percent=”100″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image media=”2878″ media_width_percent=”100″][vc_single_image media=”2877″ media_width_percent=”100″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Werkzaamheden

 • Het schrijven van teksten voor web, social, nieuwsbrieven en portfolio
 • Het beheren, analyseren en optimaliseren onze online communicatie
 • Het ontwikkelen landingspagina’s en online marketingcampagnes
 • Het meewerken aan content-en e-mail marketing

Wie wij zoeken
Een startende online / digital marketeer met een liefde voor nieuwe technologie. Je weet wat er speelt binnen de markt en ons bedrijf,  ziet kansen en neemt initiatief om onze communicatie naar een hoger niveau te tillen.
Zelfstandig kan je prima werken maar je bent niet bang om input van je collega’s en klanten te vragen. Je bent niet op je mondje gevallen,  hebt een vlijmscherpe pen een de ambitie om te leren en groeien.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Wat wij vragen

 • Maximaal 2 jaar ervaring met HBO werk-en denkniveau
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Moeiteloos schrijven van commerciële, web geoptimaliseerde (sales)teksten
 • Kennis van en interesse in online, content- en social media marketing
 • Ervaring met WordPress en tools zoals Analytics

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text text_lead=”yes”]Wat wij bieden 

 • Werken met virtual-en augmented reality op wereldniveau
 • Een jong,hecht team met torenhoge ambitie
 • Aan tafel met merken als Adidas, Rituals, Porsche, Huawei & Ford
 • Een uitdagende werkomgeving waar veel ruimte is voor zelfontwikkeling
 • Marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Jouw reactie: Ben je enthousiast?
Stuur je CV + korte motivatie naar tim@vrowl.nl[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row]

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.