3D Artist

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

3D Artist

Werken aan toekomst van immersive media bij een internationale VR/AR start-up.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Wij zijn een full service VR/AR agency dat vol passie werkt aan de toekomst van immersive media. Samen met onze klanten ontwikkelen wij innovatie concepten die de grenzen verleggen van wat mogelijk is.
Sinds onze oprichting 3 jaar geleden zijn wij uitgegroeid tot 25 medewerkers met continue versterking van 5 stagiaires. Daarnaast worden wij geholpen door een leger aan parttimers en freelancers.  De energie en drive is hoog met een gemiddelde leeftijd van 25 jaar. Dit komt tot uiting in de  sfeer en gedrevenheid op ons prachtige kantoor in Utrecht.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image media=”2640″ media_width_percent=”100″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image media=”2559″ media_width_percent=”100″][vc_single_image media=”2876″ media_width_percent=”100″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Wat wij doen
Wij maken 360 graden video’s. Van een kijkje op een koffieplantage in Afrika naar een modeshow in de Italiaanse bergen tot een shoot in een Marokkaanse Hammam. Met onze apps bestuur je een graafmachine, bekijk je de nieuwste Adidas sneaker of speel je een honkbal game. Allemaal met de nieuwste technieken op het gebied van virtual-en augmented reality.
 
Onze event afdeling helpt jaarlijks bij honderden events. Van kleine workshops tot presentaties voor honderden tegelijk. Wij vermarkten een aantal producten; applicaties voor games, educatie en events. Deze verkopen wij op licentiebasis en worden steeds belangrijker. Wij werken veel samen met marketing-en event agencies en hebben vestigingen in Duitsland & China.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Wat ga je doen?
Als 3D Artist ben je een belangrijke spil in het web bij het tot leven brengen van creatieve virtual- en augmented reality concepten. Je focus ligt op de creatie van 3D modellen en werelden voor educatie, Business 2 Business en zo af en toe een game. Kennis of passie voor animeren geeft je een voorsprong.
Je gaat aan de slag met de HTC Vive, Oculus, Oculus Go en mobiele applicaties. Je werkt aan Virtual Reality en Augmented Reality projecten voor marketing campagnes, educatieve programma’s en interne opdrachten.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image media=”2820″ media_width_percent=”100″][vc_single_image media=”1274″ media_width_percent=”100″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image media=”2878″ media_width_percent=”100″][vc_single_image media=”2877″ media_width_percent=”100″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Sinds onze oprichting 3 jaar geleden zijn wij uitgegroeid tot 25 medewerkers met continue versterking van 5 stagiaires. Daarnaast worden wij geholpen door een leger aan parttimers en freelancers.  Je komt terecht in een jong enthousiast team vol creatives die binnen no-time naam heeft gemaakt in de virtual reality industrie. De sfeer is informeel maar je verantwoordelijkheden zijn groot.   Het 3D team bestaat nu uit 3 vaste medewerkers dat veel van elkaar leert, plezier heeft en ook buiten werktijd het goed met elkaar kan vinden.
Wie wij zoeken
VR Owl is op zoek naar een creatieve 3D artist die in staat is de mooiste werelden te creëren. Je bent user focust en in staat vanuit een creatief idee een eigen stijl te ontwikkelen en een wereld op te bouwen. Je bent in staat modellen op te bouwen en deze te animeren en zo uiteindelijk een volwaardige omgeving te creëren. Je bent de belangrijkste schakel tussen het VR/AR-concept en het uiteindelijke product.
Je bent jong en goed in staat om te werken aan verschillende projecten tegelijk. Je hebt passie voor nieuwe techniek, houd van nieuwe dingen proberen en ben je een echte creative die het leuk vindt om al in de conceptfase mee te denken![/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text text_lead=”yes”]Wat wij vragen

  • HBO of HBO+ (Relevante richtingen: CMD, Game design – afgeronde opleiding is niet vereist.)
  • Je bent in staat te werken met Cinema 4D (of kan dit snel leren),  Adobe CC (After effects & Premiere)
  • Je bent stressbestendig
  • Je kan goed zelfstandig een creatief idee omzetten naar iets tastbaars
  • Je hebt passie voor creative storytelling, design, concepten!
  • Je past in een jong ambitieus team

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Wat wij bieden

  • Een uitdagende en dynamische werkplek met ruimte om jezelf te ontwikkelen.
  • Werken met virtual-en augmented reality op wereldniveau samen met een hecht team met torenhoge ambitie
  • Aan tafel met merken als Adidas, Rituals, Porsche, Huawei, Chevrolet, KNVB, Booking en meer

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Jouw reactie: Ben je enthousiast?
Stuur je CV + korte motivatie naar tjeerd@vrowl.nl [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row]

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.