Augmented reality  biedt de mogelijkheid om de virtuele en echte wereld met elkaar te combineren. Ideaal voor visuele communicatie van complexe projecten, objecten of producten.

Telindus

Voor Nederlandse grootste ICT infrastructuur leverancier ontwikkelde wij een Augmented Reality app voor het inspiratiecentrum. Gemaakt voor Project Tango van Google leid een drone je langs de verschillende onderwerpen zoals AR, Block chain & Robotics

Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat vroeg ons een viaduct in AR te zetten en deze te voorzien van verschillende datasets. Gebruikers kunnen op eenvoudige wijze informatie krijgen over vluchroutes, cameraposities en meer. Deze app wordt verder uitgebouwd met tientallen tunnels en real time data.

Wilgen Groep

Voor de Wilgen Groep ontwikkelde wij een Augmented Reality Applicatie voor de iPad. In combinatie met een fysieke maquette (gemaakt door Hokra) kon de bezoeker informatie krijgen over de UPS’s van

Dragon Valley

Voor een Chinees TV programma ontwikkelde wij een Augmented Reality speelkaarten set. Naast volledig vr wereld kunnen kinderen thuis de avonturen beleven.

Hoewel je met AR brillen en smartphones al jaren gebruik kunt maken van Augmented Reality applicaties, is de vonk bij het grote publiek pas vrij recent overgesprongen. Mede dankzij ARKit van Apple en ARCore van Google is het nu eenvoudiger dan ooit om AR applicaties te bouwen, en bijzondere apps te ontwikkelen. Er zijn diverse soorten aan service binnen Augmented Reality met elk hun eigen toepassingen, op deze pagina zullen we de diverse diensten benoemen en advies geven over de juiste wijze van handelen.