Event stagair

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Stageomschrijving Event / Operations

Stagelopen bij een international georiënteerde start-up aan de volgende generatie virtual reality?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_height_percent=”0″ overlay_alpha=”50″ gutter_size=”3″ column_width_percent=”100″ shift_y=”0″ z_index=”0″][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Over ons
VR Owl één van de grootste en meest vooruitstrevende VR/AR agency’s in Nederland. Met 25 vaste werknemers, 5+ freelancers, 50 + event en productiemedewerkers en 5 stagiaires werken wij aan uiteenlopende projecten en campagnes.
Wij ontwikkelen applicaties, 360 videos, events én onze eigen producten van A tot Z. Ons team werkt op internationaal niveau voor merken zoals Adidas, Rituals, Porsche & KPN.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image media=”2640″ media_width_percent=”100″][/vc_column][/vc_row][vc_row row_height_percent=”0″ overlay_alpha=”50″ gutter_size=”3″ column_width_percent=”100″ shift_y=”0″ z_index=”0″][vc_column width=”1/2″][vc_single_image media=”734″ media_width_percent=”100″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Team
Ons team is jong en gedreven. De gemiddelde leeftijd is +/-25. Dit zorgt voor een relaxte sfeer waar passie onze grootste drijfveer is. Er wordt veel gelachen, hard gewerkt en wij zijn ontzettend trots op de vele mooie projecten die wij samen afronden.
Kantoor
Het kantoor is goed bereikbaar met OV of met de auto. (gratis parkeren) Kantoortijden kennen we niet maar verantwoordelijkheid wel. Na werktijd drinken we graag een wijntje/biertje met zijn allen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text text_lead=”yes”]Functie

 1. Je bent representatief, klantvriendelijk en stressbestendig. Je bent in staat de technische aspecten van onze VR-events snel op te pakken.
 2. Je denkt mee met de eventmanager en helpt met het verbeteren van processen. Je kan snel schakelen en denkt in oplossingen in plaats van problemen.
 3. Je gaat VR sets voorbereiden, materialen klaarzetten, plannen en organiseren.
 4. Tevens zal je helpen met operations zoals shipping van cardboards, inplannen van pick up’s en lichte administratieve werkzaamheden.
 5. Bij potentie kans om mee te gaan naar events in zowel binnen als buitenland.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image media=”1592″ media_width_percent=”100″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Wij bieden

 • Werken voor leuke merken met nieuwe tech
 • Een stage waar je echt wat doet!
 • Stagevergoeding van € 300 per maand. (fulltime)
 • Een hecht team waar jij onderdeel van
  wordt.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Wij vragen

 • Minimaal MBO 4 of HBO
 • Minimaal een stage van 6 maanden.
 • Representatief, gemotiveerd & zelfstandig.
 • In bezit van een rijbewijs (voor events)

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Interesse?
Stuur je CV en een korte motivatie naar Daphne@vrowl.nl of bel naar 06-34561865[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.