Unity developer 

Werken bij een internationale VR / AR Agency aan de toekomst van immersive media

Wij zijn een full service VR/AR agency dat vol passie werkt aan de toekomst van immersive media. Samen met onze klanten ontwikkelen wij innovatie concepten die de grenzen verleggen van wat mogelijk is.

Sinds onze oprichting 3 jaar geleden zijn wij uitgegroeid tot 25 medewerkers met continue versterking van 5 stagiaires. Daarnaast worden wij geholpen door een leger aan parttimers en freelancers.  De energie en drive is hoog met een gemiddelde leeftijd van 25 jaar. Dit komt tot uiting in de  sfeer en gedrevenheid op ons prachtige kantoor in Utrecht.

Wat wij doen

Wij maken 360 graden video’s. Van een kijkje op een koffieplantage in Afrika naar een modeshow in de Italiaanse bergen tot een shoot in een Marokkaanse Hammam. Met onze apps bestuur je een graafmachine, bekijk je de nieuwste Adidas sneaker of speel je een honkbal game. Allemaal met de nieuwste technieken op het gebied van virtual-en augmented reality.

 

Onze event afdeling helpt jaarlijks bij honderden events. Van kleine workshops tot presentaties voor honderden tegelijk. Wij vermarkten een aantal producten; applicaties voor games, educatie en events. Deze verkopen wij op licentiebasis en worden steeds belangrijker. Wij werken veel samen met marketing-en event agencies en hebben vestigingen in Duitsland & China.

Wat ga je doen?

Je wordt ingezet op verschillende VR- en AR development projecten en gaat veel samenwerken met 3D artists, 360 videomakers en concepters. Je gaat VR-applicaties bouwen voor verschillende platformen van de cardboard, Samsung Gear VR tot aan de Oculus Rift en HTC Vive. In je tijd bij ons bouw je een brede skillset op en leer je hoe je een conceptueel idee kan omzetten naar een tastbaar product. Je neemt de eerste stappen in overige development zaken zoals servers, Raspberry Pi’s en netwerken.

Je team
Je komt terecht in een jong enthousiast team vol creatives die binnen no-time naam heeft gemaakt in de virtual reality industrie. De sfeer is informeel maar je verantwoordelijkheden zijn groot.

Wie wij zoeken
VR Owl is op zoek naar een fulltime virtual reality developer (Unity). Je bent sterk in Unity en hebt veel kennis van C#. Je weet hoe je een applicatie moet publiceren en kan omgaan met 3D, 360 video en 360 foto. Je hebt je ingelezen in Virtual Reality en bent bekend met verschillende soorten applicaties en mogelijkheden van virtual reality.

Wat wij vragen

  • HBO of hoger (Relevante richtingen: CMD, Gamedesign enz. – afgeronde opleiding is niet vereist)
  • Je bent in staat te werken met Unity en C#
  • Je bent leergierig en passie voor Virtual Reality en Augmented Reality
  • Je past in een jong ambitieus team

Wat wij bieden

  • Een uitdagende en dynamische stageplek met voldoende ruimte om je te ontwikkelen en te leren van collega’s
  • Werken met virtual-en augmented reality op wereldniveau samen met een hecht team met torenhoge ambitie
  • Aan tafel met merken als Adidas, Rituals, Porsche, Huawei, Chevrolet, KNVB, Booking en meer
  • Een inspirerende werkplek met een een goede lunch, vette VR games en een goed salaris

Jouw reactie: Ben je enthousiast?
Stuur je CV + korte motivatie naar wisse@vrowl.nl