Control VR

De Control VR is een wearable vr controller. Dit accessoire bestaat uit een set handschoenen waarmee je je handen kunt zien én gebruiken in virtual reality. Het apparaat is niet enkelgeschikt voor vr toepassingen maar ook voor het besturen van robots, PC’s en tablets. 

De Control VR is werkelijk de ultieme controller voor een immersive ervaring. Geen knopjes, joystick of controller maar soepele handbewegingen om te interacteren met virtuele (en echte) objecten.Dit product is uitermate geschikt voor gamers om shooters te spelen omdat de Control VR de bewegingen van je handen uitstekend detecteert. Dit komt primair door de kleine sensoren en lage latency.  Animators, architecten en drone-fanaten kunnen ook hun handjes dichtknijpen met de Control VR. Het is mogelijk om zeer precieze bewegingen te maken en zo op een unieke manier te ontwerpen en te vliegen.  Het apparaat werkt met programma’s zoals AutoCAD maar simpelere toepassingen zoals browsen en typen is tevens mogelijk.

Backers op Kickstarter hebben de Control VR inmiddels in huis. De releasedate voor de consumentenmarkt is nog niet bekend, ook over de prijs is nog weinig bekend.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.