Wie wij zijn

Wij zijn een full service vr/ar agency dat vol passie werkt aan de toekomst. Samen met onze klanten creëren wij toepassingen met waarde. Oplossingen waar niet het middel maar het doel centraal staat. Wij zoeken naar vernieuwing, kijken vooruit en creëren impact binnen elk vakgebied, ook dat van u.

Our Stories


Wat wij doen

Wij zijn van alle markten thuis en ontwikkelen alles in-house. De kennis en kunde van ons team groeit met de dag en onze ambitie groeit evenredig mee. U kunt bij ons terecht voor alle vraagstukken op het gebied van VR en AR. Van idee tot concept en van productie naar activatie, volledig verzorgd.

Applicaties

Zakelijk of vermakelijk. Wij ontwikkelen applicaties met toegevoegde waarde voor uw organisatie.

360 video

Merkbeleving in 360 graden. Onze storytellers maken van uw verhaal een onvergetelijke experience.

3D & Animatie

Fantastische virtuele werelden. Onze 3D artiesten brengen uw ideeën tot leven, realistisch of artistiek.

Evenement

Een memorabel event, afgestemd op uw organisatie en doelgroep. Ruime ervaring, unieke event techniek en professionele support garanderen een vlekkeloos verloop.

Cardboard Owl

Onze kartonnen vr bril brengt vr naar het grote publiek. Zelf ontworpen, geproduceerd en razendsnel wereldwijd geleverd.

Solutions

VR en AR zijn uitdagende media om effectief in te zetten. Wij helpen met een doordacht concept te creëren en produceren.

Ons team

Ons team van 20 creatives heeft torenhoge ambities en streeft naar internationale erkenning. Inmiddels zijn wij aardig op weg met vele succesvolle projecten voor gerenommeerde organisaties  en merken. Organisaties als Rituals, KPN, Deli XL & PON hebben vertrouwen in ons. Samen met hen staat niets de realisatie van onze ambitie in de weg.

Het VR Owl Team


Een uitdaging voor ons team?

Neem contact op!